T4O 2.0 is Live

divide-green-t4o

28 september, 2021

blog-t4o-is-live

Eindelijk is het zo ver, de nieuwe website van T4O is live! Dit vraagt om een avontuurlijk feestje, veel happiness en natuurlijk steken we een sterretje of 2 op.

T4O had voor lange tijd geen website. Dit omdat er simpelweg niet genoeg focus op lag en de meeste focus naar klanten ging. Voor een bedrijf dat websites en webshops bouwt en marketing diensten aanbiedt, is het niet hebben van een website natuurlijk not-done. Dus hier moest verandering in komen.

Work in progress

Her en der moeten nog wat figuurlijke puntjes op de i, maar de site moest live. Zoals Nike het zo mooi zegt; Just Do It. En eigenlijk is een website nooit af, want er zijn altijd toevoegingen die gedaan kunnen worden. Zowel aan bestaande pagina’s en blogartikelen als nieuwe. Hier gaat T4O dan ook nog flinke meters maken, maar het mooie begin is er! Een plek waar niet alleen het portfolio gedeeld wordt ter referentie, maar ook een spreekbuis. Een plek waar informatie, tips, kennis en een positieve mindset gedeeld worden.

Ook hoort T4O graag van jou, zowel in feedback als in verzoeken. 

Toekomst plannen

Ik heb geleerd niet teveel plannen te delen, omdat plannen van weinig toegevoegde waarde zijn voor een ander als deze nog niet gerealiseerd zijn. Maar er staat nog wel een hoop leuks aan te komen. Van designs tot demo’s tot interessante blogartikelen en meer. Blijf daarom regelmatig terugkomen, want wie weet zit er wat moois voor je tussen.

En uiteraard kun je ook T4O’s instagram volgen voor awesome content!